Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Obtenir més informació | Tancar

Compartir:

Fabrega Advocats

Fàbrega Advocats

 

Departament legal amb advocats que pertanyen a l´IL·LUSTRE COL·LEGI D'ADVOCATS DE BARCELONA especialitzats en dret:

IMMOBILIARI: Compravendes, paga i senyal o arres, opcions, donacions, permutes, obra nova, divisió horitzontal, agrupació, segregació, cancel·lacions hipotecàries, clàusules resolutòries, embargaments, censos i alliberació de càrregues en general. Excés de cabuda, terceries de domini. Tempteig, retracte. Divisió de cosa comú.

SUCCESSIONS: Testaments, declaracions d'hereus, inventari, acceptació i reclamació d'herència, llegats i legítimes.

CONTRACTACIÓ: Negociació i elaboració de contractes, preparació i assistència Escriptures.

REGISTRAL I FISCAL: Tramitació i inscripció d'Escriptures en el Registre de la Propietat, Registre Mercantil i Registre Civil. Liquidació d'imposts i Plusvàlues.

ARRENDAMENTS: Contractes, augments, repercussions, subrogació, rescissió per falta de pagament, no ocupació, cessió in-consentida, obres, ruïna, necessitat per a un familiar, enderrocament de la finca per a edificar una altra, tràmits Govern Civil.

COMUNITAT PROPIETARIS: Defectes de construcció, reclamació promotor, constructor o facultatius, vicis ocults, reclamació de quotes.

MATRIMONIAL: Capitulacions matrimonials, separacions, divorcis, convenis, dissolució i liquidació règim econòmic matrimonial, adjudicació de béns, reclamació de pensions, aliments i custodies.

INCAPACITAT I TUTELES: Declaracions de incapacitat, nomenaments de tutor, rendició de comptes, autoritzacions de venta.

RECLAMACIONS: Deutes, impagats, morosos i execucions.

PROCESSAL: Procediments Judicials, monitoris, declaratius, judicis verbals i ordinaris, execució de Sentències, recursos d'apel·lació, cassació i empara.

Últimes noticies Advocats

MESURES RELACIONES AMB EL LLOGUER AMB MOTIU DEL COVID-19

RESUM DE LES PRINCIPALS MESURES PRESES AMB CARÀCTER D’URGÈNCIA I RELACIONADES AMB EL LLOGUER D’HABITATGES AMB MOTIU DE LA COVID- 19 El Real Decreto-Ley de 11/2020 del 31 de Març de 2020 que va entrar en vigor l’1 d’abril de 2020 en el que pretén...
|
06 Abril de 2020

HORARI MES D'AGOST 2017

HORARI MES D’AGOST 2017   Del 31 de Juliol al 4 d’Agost: Matins de 9:30h. a 14:00h.   Del 7 al 25 d’Agost: Tancat (ambdós inclosos)   Del 28 d’Agost a l'1 de Setembre: Matins de 9:30h. a 14:00h.
|
21 Juliol de 2017

Arrendaments urbans: Jurisprudència

Indemnització  dels danys i perjudicis derivats de l’ocupació de l’immoble des de la data de la seva extinció fins a la data de la sentència declarant la resolució del contracte    El Tribunal Suprem resol un recurs de cassació en què la part arrendador...
|
23 Maig de 2016

EL JOVENTUT LES CORTS CAMPIÓ DE COPA CATALUNYA

El Joventut Les Corts, equipo el qual portem tres anys patrocinant, s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya aquest cap de setmana a Banyoles. Després de fer una gran lliga regular i classificar-se com a líders amb només tres derrotes en tota la temporada arribava l'h...
|
09 Maig de 2016
Fàbrega Advocats
C/ Balmes 191, 1º 1ª - BARCELONA
Tel. 93 415 79 97 / Fax. 93 415 01 88
Copyright 2008. Fàbrega Advocats. Reservats tots els drets.