Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Obtenir més informació | Tancar

Compartir:

Fabrega Advocats

Últimes noticies Immobiliaria

FABREGA ADVOCATS US DESITJA BON NADAL

Des de l'equip de Fàbrega Advocats volem desitjar-vos unes bones festes i feliç any nou.
|
20 Desembre de 2017

HORARI MES D'AGOST 2017

HORARI MES D’AGOST 2017   Del 31 de Juliol al 4 d’Agost: Matins de 9:30h. a 14:00h.   Del 7 al 25 d’Agost: Tancat (ambdós inclosos)   Del 28 d’Agost a l'1 de Setembre: Matins de 9:30h. a 14:00h.
|
21 Juliol de 2017

FÀBREGA ADVOCATS US DESITJA BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

BON NADAL
|
22 Desembre de 2016

Col·labora amb la Fundació Jaume Batlle Bigas

Des de Fàbrega Advocats tenim el plaer d’informar de la campanya de Crowfounding (micromecenatge) que la Fundació Jaume Batlle Bigas està realitzant. La Fundació, dedicada a la tutela de gent gran legalment incapacitada, és una entitat amb qui col·laborem des ...
|
08 Novembre de 2016

Fàbrega administració de finques

 

El departament d'Administració de Finques, amb administradors que pertanyen al "COL·LEGI D'ADMINISTRADORS DE FINQUES DE BARCELONA I LLEIDA", és el més jove del despatx si bé ja ha assolit la seva majoria d'edat.

Departament dinàmic i de gran professionalitat gestiona no només els grans edificis sinó també el petit departament, vivenda, estudi o local comercial o plaça d'aparcament arrendada, propietat de particulars.

En règim de PROPIETAT VERTICAL o LLOGUERS, ens encarreguem de la comercialització, obtenint i revisant garanties, confeccionant els contractes, realitzant la gestió diària, (cobrament de rebuts, augments, incidències, liquidacions) fins la finalització del contracte amb l'entrega de les claus per part del llogater fins i tot, si és precís, amb les accions Judicials per incompliment de les seves obligacions contractuals, com l'impagament de la renda o finalització del termini contractual.

En règim de PROPIETAT HORITZONTAL o COMUNITATS DE PROPIETARIS, gestiona les finques, grans o petites, però de gran valor per als seus propietaris.

Comptem amb la col·laboració d'industrials, agents d'assegurances, Agents de la Propietat Immobiliària, Assessors Fiscals i amb els Advocats del departament Jurídic per a resoldre les incidències de manera ràpida i satisfactòria.

Venda

Venda

Lloguer

Venda
Fàbrega Advocats
C/ Balmes 191, 1º 1ª - BARCELONA
Tel. 93 415 79 97 / Fax. 93 415 01 88
Copyright 2008. Fàbrega Advocats. Reservats tots els drets.