Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Obtenir més informació | Tancar

Compartir:

Fabrega Advocats

Últimes noticies Immobiliaria

MESURES RELACIONES AMB EL LLOGUER AMB MOTIU DEL COVID-19

RESUM DE LES PRINCIPALS MESURES PRESES AMB CARÀCTER D’URGÈNCIA I RELACIONADES AMB EL LLOGUER D’HABITATGES AMB MOTIU DE LA COVID- 19 El Real Decreto-Ley de 11/2020 del 31 de Març de 2020 que va entrar en vigor l’1 d’abril de 2020 en el que pretén...
|
06 Abril de 2020

FABREGA ADVOCATS US DESITJA BON NADAL

Des de l'equip de Fàbrega Advocats volem desitjar-vos unes bones festes i feliç any nou.
|
20 Desembre de 2017

HORARI MES D'AGOST 2017

HORARI MES D’AGOST 2017   Del 31 de Juliol al 4 d’Agost: Matins de 9:30h. a 14:00h.   Del 7 al 25 d’Agost: Tancat (ambdós inclosos)   Del 28 d’Agost a l'1 de Setembre: Matins de 9:30h. a 14:00h.
|
21 Juliol de 2017

FÀBREGA ADVOCATS US DESITJA BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

BON NADAL
|
22 Desembre de 2016

Fàbrega administració de finques

 

El departament d'Administració de Finques, amb administradors que pertanyen al "COL·LEGI D'ADMINISTRADORS DE FINQUES DE BARCELONA I LLEIDA", és el més jove del despatx si bé ja ha assolit la seva majoria d'edat.

Departament dinàmic i de gran professionalitat gestiona no només els grans edificis sinó també el petit departament, vivenda, estudi o local comercial o plaça d'aparcament arrendada, propietat de particulars.

En règim de PROPIETAT VERTICAL o LLOGUERS, ens encarreguem de la comercialització, obtenint i revisant garanties, confeccionant els contractes, realitzant la gestió diària, (cobrament de rebuts, augments, incidències, liquidacions) fins la finalització del contracte amb l'entrega de les claus per part del llogater fins i tot, si és precís, amb les accions Judicials per incompliment de les seves obligacions contractuals, com l'impagament de la renda o finalització del termini contractual.

En règim de PROPIETAT HORITZONTAL o COMUNITATS DE PROPIETARIS, gestiona les finques, grans o petites, però de gran valor per als seus propietaris.

Comptem amb la col·laboració d'industrials, agents d'assegurances, Agents de la Propietat Immobiliària, Assessors Fiscals i amb els Advocats del departament Jurídic per a resoldre les incidències de manera ràpida i satisfactòria.

Venda

Venda

Lloguer

Venda
Fàbrega Advocats
C/ Balmes 191, 1º 1ª - BARCELONA
Tel. 93 415 79 97 / Fax. 93 415 01 88
Copyright 2008. Fàbrega Advocats. Reservats tots els drets.