Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Obtenir més informació | Tancar

Compartir:

Fabrega Advocats

Fàbrega Finques i Joventut Les Corts, junts un any més

Ens omple de satisfacció anunciar que Fàbrega Advocats mitjançant la part de l’empresa Fàbrega Finques ha arribat a un acord per continuar patrocinant el Sènior Femení del Joventut Les Corts.  Després de la grata experiència de la temporada passada les dues parts hem arribat a un acord per continuar mantenint el vincle, de moment, per una temporada més.

El Sènior Femení del Joventut Les Corts durà el logo de Fàbrega Finques a la seva samarreta durant la temporada a Copa Catalunya i en els seus partits com a local a la I.M.E. Pavelló de l’Illa hi haurà dues pancartes publicitàries també de Fàbrega Finques.

Des de Fàbrega Advocats estem molt orgullosos de seguir patrocinant a l’actual campió de Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català i tercera màxima a nivell estatal, i encoratgem als seus integrants a seguir en la mateixa línia de respecte per l’esport.

Des de Fàbrega Advocats també ens mostrem molt satisfets de poder col·laborar posant el nostre granet de sorra amb el Sènior Femení del Joventut Les Corts en concret i també amb l’esport femení en general.

El Sènior Femení del Joventut Les Corts disputa els seus partits com a local els diumenges a dos quarts de vuit del vespre a la I.M.E. Pavelló de l’Illa i animem a tothom a assistir-hi per recolzar l’equip i l’esport en general.

Últimes noticies Advocats

MESURES RELACIONES AMB EL LLOGUER AMB MOTIU DEL COVID-19

RESUM DE LES PRINCIPALS MESURES PRESES AMB CARÀCTER D’URGÈNCIA I RELACIONADES AMB EL LLOGUER D’HABITATGES AMB MOTIU DE LA COVID- 19 El Real Decreto-Ley de 11/2020 del 31 de Març de 2020 que va entrar en vigor l’1 d’abril de 2020 en el que pretén...
|
06 Abril de 2020

HORARI MES D'AGOST 2017

HORARI MES D’AGOST 2017   Del 31 de Juliol al 4 d’Agost: Matins de 9:30h. a 14:00h.   Del 7 al 25 d’Agost: Tancat (ambdós inclosos)   Del 28 d’Agost a l'1 de Setembre: Matins de 9:30h. a 14:00h.
|
21 Juliol de 2017

Arrendaments urbans: Jurisprudència

Indemnització  dels danys i perjudicis derivats de l’ocupació de l’immoble des de la data de la seva extinció fins a la data de la sentència declarant la resolució del contracte    El Tribunal Suprem resol un recurs de cassació en què la part arrendador...
|
23 Maig de 2016

EL JOVENTUT LES CORTS CAMPIÓ DE COPA CATALUNYA

El Joventut Les Corts, equipo el qual portem tres anys patrocinant, s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya aquest cap de setmana a Banyoles. Després de fer una gran lliga regular i classificar-se com a líders amb només tres derrotes en tota la temporada arribava l'h...
|
09 Maig de 2016
Fàbrega Advocats
C/ Balmes 191, 1º 1ª - BARCELONA
Tel. 93 415 79 97 / Fax. 93 415 01 88
Copyright 2008. Fàbrega Advocats. Reservats tots els drets.