Administració de finques

El departament d’Administració de Finques, que formem part del “COL·LEGI D’ADMINISTRADORS DE FINQUES DE BARCELONA I LLEIDA”. Departament dinàmic i de gran professionalitat gestionem a més a més dels grans edificis l’immoble, habitatge, estudi o local comercial o plaça d’aparcament de petits propietaris.

En règim de PROPIETAT VERTICAL o LLOGUERS, ens encarreguem d’administrar, cobrar rebuts, incidències, liquidacions, augmentes de renda fins a l’entrega de claus i posterior gestió pel canvi de subministraments. També de la comercialització, obtenint i revisant garanties, confeccionant els contractes, realitzant la gestió diària (cobrament de rebuts, augments, incidències, liquidacions) fins a la finalització del contracte amb l’entrega de les claus per part del llogater fins i tot, si és precís, amb les accions Judicials per incompliment de les seves obligacions contractuals, com l’impagament de la renda o finalització del termini contractual.

En règim de PROPIETAT HORITZONTAL o COMUNITATS DE PROPIETARIS, gestiona les finques, grans o petites, però de gran valor per als seus propietaris.

Comptem amb la col·laboració d’industrials, agents d’assegurances, Agents de la Propietat Immobiliària, Assessors fiscals i amb els Advocats del departament Jurídic per a resoldre les incidències de manera ràpida i satisfactòria.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms