Fàbrega Advocats en col·laboració amb la Fundació Jaume Batlle Bigas

Fa anys que a FÀBREGA ADVOCATS col·laborem amb la “FUNDACIÓ JAUME BATLLE BIGAS”, una entitat social sense afany de lucre, tutelada per la GENERALITAT DE CATALUNYA. La Fundació nascuda a finals de l’any 2002 al barri del Poblenou de Barcelona és en memòria de JAUME BATLLE BIGAS, que a la vegada va ser cofundador de la FUNDACIÓ PERE RELATS.

L’objectiu social de la “FUNDACIÓ JAUME BATLLE BIGAS” és protegir persones grans legalment incapacitades vetllant per la seva qualitat de vida, defensant els seus drets i interessos i acompanyant-les en el darrer tram de la seva vida.

La “FUNDACIÓ JAUME BATLLE BIGAS” té per objecte la tutela, la cura i la protecció integrals de persones, en especial grans, que estan mancades de l’autogovern suficient per regir la seva persona i els seus béns.

La “FUNDACIÓ JAUME BATLLE BIGAS” exerceix la tutela des de quatre àmbits: el social, el sanitari, l’econòmic-patrimonial i el jurídic. Pel que fa als dos primers, el social i el sanitari, està exercit per un equip format per treballadores socials, educadores socials, integradores socials i auxiliars de tutela que tenen cura permanent de tot el que la persona tutelada pugui necessitar tant en l’àmbit material com de valors intangibles com la companyia, conversa, el passeig, excursions, etc. En l’àmbit econòmic-patrimonial, FABREGA ADVOCATS col·labora duent a terme algunes tasques com gestionar patrimonis o manteniment d’immobles. Per acabar, la FUNDACIÓ JAUME BATLLE BIGAS ens confia el servei jurídic, tant de la Fundació com dels tutelats, amb la vehiculació de la documentació que s’ha de presentar als jutjats com són les rendicions de comptes anuals de cada tutelat, també puntualment representar el tutelat que pugui estar involucrat en alguna causa judicial per qüestions familiars o patrimonials i tenir cura de l’assessorament jurídic que requereixen altres situacions que puguin sorgir.

La FUNDACIÓ JAUME BATLLE BIGAS compta amb finançament públic per arribar al mínim vital imprescindible, però des del Patronat de la Fundació s’esforcen per anar més enllà amb l’ajut d’empreses, institucions i particulars. Si es vol col·laborar, més enllà d’aportacions econòmiques que sempre seran benvingudes, amb voluntariat per acompanyar els tutelats a passejar, al cinema, d’excursió, o qualsevol activitat de lleure, es pot fer mitjançant el telèfon 93 900 94 96 o a la web  https://fundacio-jbatlle.org o per correu electrònic a informacio@fundacio-jbatlle.org

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms