Category:Lloguer

HABITATGE MOLT ASSOLELLAT I LLUMINÓS, CLIMATITZAT I TRANQUIL·LA EN FINCA REHABILITADA

Habitatge de 51m², en perfecte estat, 5a i planta real amb dos ascensors, exterior a pati d'illa (molta llum i molt sol), Finca de l'any 2014, amb molt bons acabats.

  51 m2

HABITATGE MOLT LLUMINÓS I TRANQUIL·LA EN FINCA REHABILITADA.

Habitatge de 65m² útils, 3a planta real amb dos ascensors, exterior a pati d'illa (molt tranquil, amb molt sol i molta llum), finca del 2014 amb molt bons acabats.

  65 m2

HABITATGE EN PLANTA BAIXA AMB GRAN TERRASSA, MOLT ASSOLELLADA.

Habitatge de 108m ² més terrassa de 90m ² en planta baixa real amb ascensor, totalment exterior, calefacció a gas natural, aire condicionat, bon estat y plaça aparcament doble.

  108 m2

HABITATGE TOT EXTERIOR A CARRER, MOLT LLUMINOSA I CLIMATITZADA.

Habitatge de 48m², 1a planta real amb ascensor, tot exterior al carrer Clara Zetkin, molt lluminós (orientació sud), bons acabats i molt ben comunicat.

  48 m2

LOCAL EN PLANTA BAIXA EXTERIOR A CARRER

500 

Local de 35m², exterior a carrer, davant del Col·legi "Escola de les Aigües" i l'"Institut Teresa Pàmies" antigues Casernes de Lepant, totalment diàfan, amb pati al fons d'uns 6m² aprox., i bany nou.

  35 m2

LOCAL A FINCA SEMI-NOVA

700 

Local o despatx de 81m² construïts, en un nou edifici de fa 9 anys, amb entrada independent des del carrer, rectangular i diàfan, amb un lavabo a la part posterior del local.

  81 m2

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms