Fàbrega Finques i Joventut Les Corts

Ens omple de satisfacció anunciar que per quarta temporada consecutiva FÀBREGA ADVOCATS, mitjançant la part de l’empresa FÀBREGA FINQUES, patrocinarà el Sènior femení del JOVENTUT LES CORTS. Després de tres anys de bona relació amb el club del barri de Les Corts ens ha estat molt fàcil renovar l’acord una vegada més.

El Sènior femení del JOVENTUT LES CORTS és un equip de bàsquet que juga a COPA CATALUNYA, màxima categoria del bàsquet català, i tercera divisió en l’àmbit estatal. En els tres anys que hem tingut l’orgull de patrocinar l’equip el JOVENTUT LES CORTS ha estat una vegada campió de la categoria, un altre any ha quedat quart i la temporada passada va acabar en una meritòria tercera posició. Però més enllà dels èxits esportius ens sentim molt satisfets pel comportament tant dins i fora de la pista de les jugadores i del cos tècnic que reflecteixen al màxim els valors de l’esport.

El JOVENTUT LES CORTS seguirà duent el logo de FÀBREGA FINQUES a la samarreta durant els partits i com a novetat d’enguany també a la samarreta d’escalfament. Com ja ha estat habitual en els últims anys en els partits com a local també hi haurà dues lones publicitàries en el I.M.E. pavelló de l’Illa. El conjunt de Les Corts disputa els seus partits com a local els diumenges a les 19:15 del vespre i des de FÀBREGA FINQUES animem a tothom a donar suport al JOVENTUT LES CORTS i al bàsquet femení.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms