ESTRENEM WEB

A Fàbrega Advocats estem d’enhorabona i estrenem nova imatge corporativa. Amb la nova web volem seguir estant al dia i actualitzats i que el nostre client es trobi còmode i pugui copsar d’un cop d’ull tots els serveis que oferim.

El lloc web ha estat renovat per millorar l’experiència de l’usuari. Hem donat prioritat als petits detalls i a una estructura on la navegació sigui més fàcil per trobar de forma senzilla i intuïtiva la informació necessària.

Amb la nova web podreu conèixer i informar-vos de les tres branques que composen el nostre despatx: Advocats, Administració de Finques i Agents Immobiliaris i també seguir l’actualitat del nostre sector en l’apartat de noticies.

També trobareu els enllaços a les nostres Xarxes Socials on estarem al dia de totes les novetats.

Esperem que us agradi.

www.Fabrega-advocats.com

 Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms