FABREGA ADVOCATS AMB ELS 20 ANYS DE LA FUNDACIÓ JAUME BATLLE BIGAS

FABREGA ADVOCATS té el plaer de col·laborar amb la FUNDACIO JAUME BATLLE BIGAS des de fa més de 12 anys. Enguany la Fundació fa 20 anys d’existència i el passat 4 d’octubre vam celebrar-ho fent una visita a Montserrat amb els seus col·laboradors entre els que ens comptem nosaltres.

 

A l’acte de 20 anys el Pare Abat, Manel Gasch, va rebre la delegació liderada pel seu president el Sr. Antoni Roig, el patronat, els treballadors i col·laboradors de la Fundació. Després d’una visita a la basílica i escoltar el Virolai i el Salve es va fer un dinar on es va fer la celebració.

 

Des de Fàbrega Advocats volem desitjar una llarga vida a la Fundació i molts més anys de col·laboració.Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms